ESTUDI RAVAL MAR SL

- BARCELONA

Quiénes somos
Nuestra historia

El barri del Raval és un dels més emblemàtics de Barcelona. Atreu perquè es tracta d'un àrea històrica autèntica, plena de vida i amb molta personalitat.
Passejant pels seus carrers descobriràs edificis històrics, com l'església romànica de Sant Pau del Camp, l'església de Sant Agustí, el Palau Güell, d'Antoni Gaudí, o La Boqueria, un dels millors mercats d'Europa, paradís per als sentits; desperta'ls amb els olors i els colors i amb la multitud de sensacions que s'obren pas, entre el bulliciós anar i venir de la gent.
És un barri actiu i multicultural que també ofereix una àmplia varietat de temptadors cafès, restaurants i bars.

L'oficina del carrer Sant Pau treballa des de principis de l'any 2000 la part del Raval que va des del carrer Hospital fins a les Drassanes. És, juntament amb la sucursal situada al carrer Riera Alta, una de les oficines més antigues del districte de Ciutat Vella.

Formada per un equip de 5 professionals amb una extensa experiència en el sector, que coneixen perfectament la realitat immobiliària del barri i que ha sabut adaptar-se a al mercat actual gràcies al seu compromís i la seva dedicació amb la feina i la confiança dels veïns de la zona que veuen en aquesta oficina una referència dins el barri.

ContáctanosFranquiciado: ESTUDI RAVAL MAR SL
Calle Sant Pau, 96 - 08001 BARCELONA (B)
Zona: RAVAL - PARAL·LEL - LA RAMBLA
Telf. 933248383 - Mov. 653980740
Horario: de lunes a viernes de 9:30 a 14:00 y de 16:30 a 20:30. Sábados de 10:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00

2021 Grupo Tecnocasa: "Ibero Group Tecnocasa Services S.L.U." - CIF B-65870776 - Red en franquicia - Cada sociedad franquiciada tiene su propio titular y es independiente del franquiciador.

Política de privacidad | Aviso legal | Información sobre cookies | Información al consumidor | www.tecnocasa.es

Tecnocasa, una empresa del Grupo Tecnocasa